Vogel overlast

Heeft u vogeloverlast van duiven, kraaien, kauwen, meeuwen of andere vogels en wilt u deze oplossen of voorkomen? Wij houden ons al langer dan 10 jaar bezig met het oplossen van vogeloverlast voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers met grote projecten tot kleine opdrachten en hebben gegarandeerd de oplossing! 

Wilt u niet het hele verhaal lezen maar direct to the point en een offerte aanvragen voor de installatie van vogelwering of losse verkoop? Klik dan op de blauwe button hieronder, vul het offerteformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op! Ook voor de verkoop van alleen de materialen kunt u natuurlijk bij ons terecht en alle vogelwering is bij ons te bestellen zonder installatie zodat u dit zelf kan doen! Bij ons bestellen heeft vele voordelen maar één belangrijke is dat wij u goed kunnen adviseren welke systemen u kunt plaatsen tegen welk resultaat! Als u niet weet welke type vogelwering het gewenste effect geeft bestaat er kans dat er veel geld wordt uitgegeven zonder goed resultaat! 

Direct offerte aanvragen

De overlast van vogels wordt voornamelijk veroorzaakt door sloopgedrag van bepaalde soorten en het zitten op een droge vaste plek met bijhorende uitwerpselen tot wel 10 kilo per vogel in het jaar. Ook het nestelen en natuurlijk de elk jaar nieuwe jonge vogels veroorzaken jaar op jaar weer veel overlast, vooral de ouders kunnen in deze periode van het jaar zeer agressief reageren als er maar iemand in de buurt van de nesten komt.

Verfwerk, gevelbeplating, isolatiemateriaal, kozijnwerk en toegangswegen van gebouwen, bedrijven en woningen worden bevuild en uiteindelijk raken de delen zo vervuild en aangetast dat alleen vervanging van het betreffende deel nog volstaat.

Ook verspreiden de vogels allerlei ziektes en kunnen ze parasieten zoals mijten, teken, vlooien en luizen bij zich dragen, de vogelnesten zelf trekken ook weer ongedierte aan. Overlast van de vogels en hun nesten leiden uiteindelijk tot grote financiële schade, tenzij er adequaat wordt opgetreden en de noodzakelijke maatregelen worden genomen om de vogels voorgoed te weren.

Heeft u vogeloverlast of wilt u deze voorkomen en wilt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvende inspectie of offerte voor het installeren van vogelwering? Vult u het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer