Elektronische Vogelwering

D&P Gevelonderhoud maakt gebruik van het systeem genaamd AVISHOCK ™ en is een elektrisch afschriksysteem dat niet schadelijk is voor vogels. Telkens als de vogels willen landen en het weringssysteem aanraken krijgen de vogels een onaangename maar onschadelijke elektronische schok, waardoor de vogels al snel niet meer terugkomen op de oude overlastplaatsen. De schok is vergelijkbaar met het schrikdraad om een weiland, dat het vee tegenhoudt.

Dit vogelweringsysteem wordt voornamelijk gebruikt bij gebouwen, historische panden, kerken en intredes door de onopvallendheid van het systeem. Het weringsysteem is plat en nagenoeg onzichtbaar, de uitstraling van het object blijft dus gegarandeerd.

Het weringssysteem bestaat uit een Energizer (stroomverdeler) met aansluiting op netstroom 220 volt of speciaal zonnepaneel met accu en de weringstrip/rails (Flex-track) waardoor de elektrische puls loopt. De Flextrack bestaat uit RvS platte stroomdraad, gevlochten in flexibel UV bestendig PVC. Het RvS stroomdraad is ook met UV bestendig draad aangebracht op de PVC rails. Het systeem wordt met speciale connectoren bevestigd op de ondergrond en vastgelijmd met een speciaal verbindingscomponent.

De Energizer zendt elke 1,3 seconde een elektrische puls door de Flex-Track. Deze puls duurt een fractie van een seconde en een zachte klik en een snelle flits geven op het apparaat aan dat de puls afgegeven is. Het systeem is in 3 kleuren te verkrijgen zodat het systeem bijna niet opvalt op alle soorten ondergronden.

Bij de installatie met het zonnepaneel hoort u of ziet u niets, deze kan op elke willekeurige plaats (Buiten) worden geïnstalleerd en heeft het systeem geen netstroom 220 volt meer nodig.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het aanbrengen van een elektronisch vogelweringssysteem? Vult u dan het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer