Duiven overlast

Duivenoverlast veroorzaakt bijna altijd schade aan de omgevingen gaat het hele jaar door, duiven houden niet echt een broedseizoen aan en zullen het hele jaar door overlast veroorzaken als ze een goede plek hebben gevonden... D&P Gevelonderhoud heeft de oplossing om de duiven te verjagen uit de omgeving waar dit gewenst is en de duivenoverlast op te lossen!

Heeft u duivenoverlast en wilt u deze oplossen of wilt u duivenoverlast voorkomen? Wij houden ons al langer dan 10 jaar bezig met het oplossen van vogeloverlast voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers met grote projecten tot kleine opdrachten en hebben gegarandeerd de oplossing! 

Wilt u niet het hele verhaal lezen maar direct to the point en een offerte aanvragen voor de installatie van vogelwering of losse verkoop? Klik dan op de blauwe button hieronder, vul het offerteformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op! Ook voor de verkoop van alleen de materialen kunt u natuurlijk bij ons terecht en alle vogelwering is bij ons te bestellen zonder installatie zodat u dit zelf kan doen! Bij ons bestellen heeft vele voordelen maar één belangrijke is dat wij u goed kunnen adviseren welke systemen u kunt plaatsen tegen welk resultaat! Als u niet weet welke type vogelwering het gewenste effect geeft bestaat er kans dat er veel geld wordt uitgegeven zonder goed resultaat! 

Direct offerte aanvragen

In het hoofdmenu onder vogelwering vind u alle verschillende type vogelwering die D&P levert en installeert tegen duivenoverlast. Wij zijn voor de zakelijke markt in heel Nederland actief en voor particulieren in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

Duiven zijn vaak in grote getallen aanwezig om verschillende redenen. Door gebrek aan natuurlijke vijanden en het voedergedrag van mensen neemt de populatie duiven in Nederland constant toe. Het begon toen de mens ze ging houden ze als sierduif en deze ontsnapte van hun baasjes en door postbedrijven vanwege hun fenomenale oriëntatie vermogen.

In Nederland komt een aantal duivensoorten voor waarvan sommigen zich sterk aan de mens hebben aangepast, zoals de tamme stadsduif en de houtduif. Kenmerkend voor duiven zijn de koerende geluiden. Duiven nestelen zich bij voorkeur op een beschutte harde ondergrond, zoals balkons en loze open ruimtes. De stadsduif heeft een enorm aanpassingsvermogen en kan in een stedelijke omgeving prima overleven. De gemiddelde duif wordt zo’n 20 jaar oud en plant zich het gehele jaar voort...

Wij lossen de duivenoverlast voor u op en doen dit op verschillende manieren afhankelijk van de situatie en locatie:

D&P Vogelpinnen type 1

De Vogelpin type 1 bestaat volledig uit doorzichtig UV bestendig polycarbonaat. (Hard Plastic) Type 1 kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht met speciale montageonderdelen en zal zo het nestelen, lopen en landen van duiven verhinderen en de duivenoverlast oplossen! 

D&P Elektronische Vogelwering

D&P Gevelonderhoud maakt gebruik van het systeem genaamd AVI SHOCK, dit systeem geeft een onaangename (en onschadelijke) schok af waardoor de duiven direct wegvliegen en de duivenoverlast zichzelf oplost! Deze installatie kan op 2 manieren worden aangesloten, op netstroom 220 volt of met een eigen zonnepaneel en accu zodat deze zelf oplaad zonder verdere omkijk naar aanlevering van stroom! Ook is dit systeem in verschillende kleuren beschikbaar zodat het nog minder opvalt. 

D&P Vogelnetten

De vogelnetten van D&P (maas 50 en 75mm) zijn zeer geschikt tegen duiven en voorkomen het landen en nestelgedrag wat uiteindelijk de meeste overlast veroorzaakt. De vogelnetten kunnen op alle bedenkbare ondergronden worden aangebracht met speciale bevestigingsmaterialen. Na de installatie van een netsysteem is de duivenoverlast volledig verdwenen in het gebied waar het vogelnet is geplaatst! 

D&P Draadsystemen

1 en 2 gats draadsystemen zijn speciaal op de markt gebracht voor het tegengaan van vogeloverlast van klein en middelgroot gevogelte waaronder duiven. Hierdoor kunnen duiven niet meer nestelen, landen of lopen op de overlastlocatie en hierdoor zal de duivenoverlast zichzelf oplossen! Dit systeem wordt vaak gebruikt om de duiven geen toegang meer te geven tot locaties waar ze veel ontlasting kunnen laten vallen zonder dat dit teveel opvalt...

Bird Free Optical Gel

Deze Gel is speciaal gemaakt om duivenoverlast tegen te gaan en is zeer effectief en onopvallend. Duiven zien dit als vuur en zullen niet meer terugkomen op de oude overlastlocatie, hierdoor is de duivenoverlast binnen de kortste keren verleden tijd!

Heeft u duivenoverlast of wilt u deze voorkomen en wilt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvende inspectie of offerte voor het installeren van vogelwering? Vult u het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer