D&P Vogelpinnen

Wij installeren 4 verschillende type vogelpinnen tegen alle voorkomende vogeloverlast. Vogelpin type 1 kan worden ingezet tegen alle soorten vogels met een poothoogte tot 11,5 centimeter en is volledig vervaardigd uit UV bestendig Polycarbonaat. Vogelpin type 2 wordt ingezet tegen de grootste soorten vogels met een poothoogte hoger dan 11,5 centimeter waaronder de (zee)meeuw en gans, deze pennen zijn vervaardigd uit RvS 304 en worden vastgehouden door een basis van UV bestendig Polycarbonaat. Vogelpin type 3 is een zelfde variant van type 1 met pennen vervaardigd uit RvS 304 op een basis van UV bestendig Polycarbonaat. Alle type pinnensystemen hebben een basis van 4 pennen in de breedte voor optimale bescherming en wering van alle soorten gevogelte. Vogelpin type 4 is speciaal bedoeld voor installatie op zonnepanelen om zo nestelen hieronder te voorkomen. 

De vogelpinnen worden gelijmd met speciale bindingsmiddelen of vastgeschroefd met een RvS schroef op de ondergrond van de overlastplaatsen. Vogels kunnen hierdoor niet meer landen, nestelen of bijvoorbeeld over de dakrand heen kijken en daardoor zal de vogeloverlast stoppen.

Wilt u niet het hele verhaal lezen maar direct to the point en een offerte aanvragen voor de installatie van vogelpinnen of losse verkoop? Klik dan op de blauwe button hieronder, vul het offerteformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op! Ook voor de verkoop van alleen de materialen kunt u natuurlijk bij ons terecht en alle vogelwering is bij ons te bestellen zonder installatie zodat u dit zelf kan doen! Bij ons bestellen heeft vele voordelen maar één belangrijke is dat wij u goed kunnen adviseren welke systemen u kunt plaatsen tegen welk resultaat! Als u niet weet welke type vogelwering het gewenste effect geeft bestaat er kans dat er veel geld wordt uitgegeven zonder goed resultaat! 

Direct offerte aanvragen

Hieronder een overzicht van de drie types vogelpinnen die D&P gebruikt om alle vogeloverlast te kunnen stoppen op locatie waar deze systemen toepasbaar zijn!

D&P Vogelpin type 1

De D&P vogelpin type 1 is transparant, heeft scherpe maar afgeronde punten en veren lichtjes mee. Hierdoor kan het gevogelte zich niet verwonden zoals bij de vaak gebruikte vlijmscherpe weringspinnen. Het systeem is onweerbestendig en onderhoudsvrij. De D&P vogelpin type 1 bestaat geheel uit UV Bestendig Polycarbonaat, in normaal nederlands: doorzichtig hard plastic en is na genoeg bijna onzichtbaar op de ondergrond.

D&P Vogelpin type 2

D&P Vogelpin type 2 is speciaal bedoeld voor het grote gevogelte zoals de meeuw, de zeemeeuw of gans. De pennen van type 2 zijn van RvS 304 op een basis van UV bestendig Polycarbonaat en heeft afgeronde punten, is onweerbestendig en onderhoudsvrij zoals type 1 en 3. De pennen van type 2 zijn 5 cm langer dan type 1 en 3 en ook de tussenruimte tussen de pennen in de breedte is groter dan bij type 1 en 3.

D&P Vogelpin type 3

D&P Vogelpin type 3 is identiek qua afmetingen aan type 1 maar heeft pennen van RvS 304 op een basis van UV bestendig Polycarbonaat. Ook dit naaldstripsysteem heeft afgeronde punten zodat de vogels zich niet kunnen bezeren en is onderhoudsvrij en onweerbestendig.

D&P Vogelpin type 4

D&P Vogelpin type 4 is speciaal op de markt gebracht voor zonnepanelen en heeft ook de pennen van RvS 304 op een basis van UV bestendig Polycarbonaat maar zijn de pinnen beweegbaar en op maat te maken op de hoogte van de opening tussen zonnepaneel en ondergrond. Ook dit naaldstripsysteem heeft afgeronde punten zodat de vogels zich niet kunnen bezeren en is onderhoudsvrij en onweerbestendig.

Heeft u vogeloverlast of wilt u deze voorkomen en wilt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvende inspectie of offerte voor het installeren van vogelpinnen? Vult u het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!  

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer