D&P Vogelnetten

D&P maakt gebruik van het merk Network Bird Net-systemen uit Engeland bij de keuze op kwaliteit van de vogelnetten, hierdoor leveren en monteren wij de beste kwaliteit mogelijk die er op de markt te krijgen is! De vogelnetten kunnen in alle vormen en maten worden (voor)gesneden en zijn in diverse kleuren, (zwart, wit en beige) verschillende maasbreedtes en in het type No-Flame (brandbestendig) beschikbaar. De vogelnetten worden gebruikt voor de wering van alle soorten vogels van zeer klein tot zeer groot. 

Wilt u niet het hele verhaal lezen maar direct to the point en een offerte aanvragen voor de installatie van vogelnetten of losse verkoop? Klik dan op de blauwe button hieronder, vul het offerteformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op! Ook voor de verkoop van alleen de materialen kunt u natuurlijk bij ons terecht en alle vogelwering is bij ons te bestellen zonder installatie zodat u dit zelf kan doen! Bij ons bestellen heeft vele voordelen maar één belangrijke is dat wij u goed kunnen adviseren welke systemen u kunt plaatsen tegen welk resultaat! Als u niet weet welke type vogelwering het gewenste effect geeft bestaat er kans dat er veel geld wordt uitgegeven zonder goed resultaat! 

Direct offerte aanvragen

De vogelnetten worden door D&P met behulp van een onderliggend gemaakt draagsysteem op de overlastplaatsen aangebracht, het draagsysteem bestaat in de meeste standaard overlastlocaties volledig uit GVS en/of RvS onderdelen en wordt vaak in de ondergrond vastgeboord maar er zijn uiteraard talloze andere oplossingen voorhanden waardoor we niet in de ondergrond hoeven te boren als de ondergrond dit niet toelaat. Door het laten installeren van een compleet netsysteem wordt er een afgesloten ruimte gecreëerd, vogels hebben geen toegang meer tot de locatie en hierdoor lost de vogeloverlast volledig op! 

Wij zijn de afgelopen jaren echt van alles tegengekomen qua installatie dus hebben ook voor 99% van de gevallen een oplossing voor als het neerkomt op een installeren van het professioneel vogelnet, hieronder een aantal verschillende voorbeelden:

Ook wordt er onderscheid gemaakt met maasbreedtes van de openingen in de vogelnetten. Dit wordt aangepast aan de soort vogel die de overlast veroorzaakt, de maasbreedtes van de vogelnetten zijn er in de maatvoeringen van 19mm, 28mm, 50mm en 75mm. Er kunnen eventueel ritsen worden ingebracht in de vogelnetten zelf, bijvoorbeeld voor toegang en onderhoud naar/aan installatieruimtes die voor gevogelte afgesloten moeten blijven.

D&P Vogelnetten worden door ons toegepast om allerlei vormen van vogeloverlast op te lossen op echt alle mogelijke locaties, om een aantal voorbeelden te noemen. Ze zijn te plaatsen op balkons, platte daken, open installatieruimtes, galerijen, parkeergarages, tuinen, openlucht zwembaden, vijvers, inkepingen bij gebouwen, kerken en (nood)trappenhuizen en alle andere bedenkbare locaties om vogeloverlast op te lossen.

Heeft u vogeloverlast of wilt u deze voorkomen en wilt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvende inspectie of offerte voor het installeren van vogelnetten? Vult u het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur te bereiken om al uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer