D&P Vogelgaas

D&P maakt gebruik van drie soorten vogelgaas tegen het oplossen van vele verschillende vormen van vogeloverlast, twee van metaal en één van hard plastic. Het metalen vogelgaas in RvS en GVS worden voornamelijk gebruikt om inwendige isolatie te beschermen zoals bij open damwandbeplating, bij openingen tussen de dakgoot en dakpannen of bij openingen in de beplating van bedrijfspanden, gebouwen en objecten. Het plastic gaassysteem wordt vaak gebruikt in speciale gevallen. Na de installatie van deze weringssystemen zijn de toegangswegen van de vogels naar de isolatie en de nestenplaatsen volledig afgesloten.

Wilt u niet het hele verhaal lezen maar direct to the point en een offerte aanvragen voor de installatie van vogelgaas of losse verkoop? Klik dan op de blauwe button hieronder, vul het offerteformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op! Ook voor de verkoop van alleen de materialen kunt u natuurlijk bij ons terecht en alle vogelwering is ons te bestellen zonder installatie zodat u dit zelf kan doen! Bij ons bestellen heeft vele voordelen maar één belangrijke is dat wij u goed kunnen adviseren welke systemen u kunt plaatsen tegen welk resultaat! Als u niet weet welke type vogelwering het gewenste effect geeft bestaat er kans dat er veel geld wordt uitgegeven zonder goed resultaat! 

Direct offerte aanvragen

Vogelgaas 19x19 in RvS of GVS  

D&P Gevelonderhoud maakt gebruik van een GVS en RvS gaassysteem in maatvoering maas 19×19 met een draaddikte van 1.45mm. Deze gaassystemen met maas 19×19 kunnen worden ingezet tegen alle soorten gevogelte, van klein tot zeer groot. De metalen gaassystemen worden in de meeste gevallen vastgezet/geschroefd m.b.v. een RvS schroef met rubberen waterstop. In situaties waar er niet kan worden geschroefd zijn er tal van alternatieve bevestigingsmogelijkheden, afhankelijk van het type ondergrond.

Vogelgaas licht gewicht plastic 

Het licht gewicht hard plastic gaassysteem wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het dichtmaken van zonnenpaneelframes, het dichtmaken van brede overbruggingen of dichtmaken van ronde schoorstenen. 

Gaassystemen worden in de meeste gevallen op locatie op maat geknipt, zodat er maximale bescherming ontstaat en aan de andere kant zo min mogelijk visueel opvalt. De gaassystemen worden dikwijls ingezet om complexe problemen op te lossen, bijvoorbeeld in situaties waar een netsysteem teveel bewegingsruimte weg zal nemen op de overlastlocatie. In dit geval zijn gaassystemen de ultieme oplossing.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het installeren van vogelgaas? Vult u het offerte formulier in onder de blauwe button Contact en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer