D&P Speciale Vogelwering

Wij maken gebruik van een aantal speciale soorten vogelwering om alle vogeloverlast te kunnen stoppen, hieronder vind u het overzicht van de speciale vogelwering die wij gebruiken.

Bird Free optical Gel

Bird Free Optical Gel is een alternatieve vogelwering dat wordt toegepast op overlastplaatsen zoals winkeloverkappingen, inkomsthallen en intredes van winkels, flats en complexen en staat bekend als een zeer onopvallende soort vogelwering. De speciale gel geeft ultraviolet licht af wat de vogels herkennen als vuur/ brand, is absoluut niet giftig of niet dodelijk voor vogels en blijft rond de 2 jaar effectief afhankelijk van het type ondergrond.

Dit weringsysteem wordt aangebracht op de overlastplaats m.b.v. doorzichtige plastic schaaltjes, de schaaltjes worden vastgelijmd met speciaal bindingsmiddel. Dit systeem is vooral zeer actief tegen duiven.

Daddi Long Legs

Daddy Long Legs irriteert de vogels enorm en verhinderd dat deze rustig kan zitten i.v.m. het draaien, voornamelijk geschikt voor airco units, objecten op een plat dak waar de vogels op kunnen zitten en lantaarnpalen. Ook kan dit systeem bijvoorbeeld op een plat dak worden geplaatst met een wat kleiner oppervlakte die alleen als uitkijk door de vogels wordt gebruikt. Daddi Long Legs zijn er in 2 maatvoeringen met verschillende montageonderdelen om alle oppervlaktes effectief te kunnen beschermen en de vogeloverlast bij deze objecten op te lossen! 

Het weringssysteem bestaat uit een roterende kop met lange sterke roestvrijstalen draden, kleine stalen balletjes zitten aan het einde van het staaldraad. Zodra de wind of gevogelte tegen het systeem aankomt begint het te draaien. Het irriteert de vogels niet alleen bij aanraking, maar verhinderd ook dat het gevogelte kan landen. Dit systeem is vooral zeer actief tegen (zee) meeuwen en middelgrote vogels.

Black Hawk Vliegers


De speciale vliegers die wij gebruiken zorgen ervoor dat de vogels niet graag meer in de buurt komen waar eenmaal de vlieger is geplaatst. De alluminium mast is in 2 maten leverbaar, afhankelijk van de locatie wordt er een keuze gemaakt! Dit is mogelijk op veel verschillende locaties maar dit systeem wordt door D&P vaak op grote platte daken geplaatst waar de overlast nog niet lang speeld en waar het dak-gedeelte goed bereikbaar is voor het beheer van het betreffende gebouw/complex. De vlieger is namelijk niet bestand tegen zeer harde wind en is onderhoudsgevoelig! Dit type vogelwering moet boven windkracht 5 worden verwijderd. 

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het aanbrengen van een speciaal vogelweringssysteem? Vult u dan het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden! Ook voor de verkoop van alleen de materialen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Alle vogelwering is ons te bestellen zonder installatie zodat u dit zelf kan doen! Bij ons bestellen heeft vele voordelen maar één belangrijke is dat wij u goed kunnen adviseren welke systemen u kunt plaatsen tegen welk resultaat! Als u niet weet welke type vogelwering het gewenste effect geeft bestaat er kans dat er veel geld wordt uitgegeven zonder goed resultaat! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer