D&P Draadsystemen

Wij installeren 3 verschillende type draadsystemen tegen alle voorkomende vogeloverlast. Draadsysteem type 1 en 2 kunnen worden ingezet tegen alle soorten vogels met een poothoogte tot 11,5 centimeter en wordt het meeste geplaatst door D&P. Draadsysteem type 3 wordt ingezet tegen de grootste soorten vogels met een poothoogte hoger dan 11,5 centimeter waaronder de meeuw en gans. Alle type draadsystemen zijn volledig van RvS materialen en worden met zeer krachtige lijm, schroeven of speciale houders gemonteerd.

Wilt u niet het hele verhaal lezen maar direct to the point en een offerte aanvragen voor de installatie van een draadsysteem of losse verkoop? Klik dan op de blauwe button hieronder, vul het offerteformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op! Ook voor de verkoop van alleen de materialen kunt u natuurlijk bij ons terecht en alle vogelwering is bij ons te bestellen zonder installatie zodat u dit zelf kan doen! Bij ons bestellen heeft vele voordelen maar één belangrijke is dat wij u goed kunnen adviseren welke systemen u kunt plaatsen tegen welk resultaat! Als u niet weet welke type vogelwering het gewenste effect geeft bestaat er kans dat er veel geld wordt uitgegeven zonder goed resultaat! 

Direct offerte aanvragen

D&P maakt gebruik van een draadsysteem op verschillende hoogtes wat zich de afgelopen jaren heeft bewezen als het beste type draadsysteem op de markt. Dit simpel maar effectieve systeem kan worden opgebouwd uit verschillende soorten houders/ basisvoeten, verschillende soorten RvS paaltjes op hoogte, micro en normale veertjes en kunnen er verschillende diktes aan weringsdraad worden toegepast, alles afhankelijk van het type gevogelte en overlast. De simpelste variant van het systeem zorgt voor een tussenruimte van 95mm in hoogte tussen plek van overlast en ondergrond. Helaas werkt dit systeem niet in alle gevallen en dient er soms te worden uitgeweken naar een type vogelpin.

D&P Draadsysteem type 1 en 2

D&P gebruikt het draadsysteem type/ hoogte 1 en 2 het meest van de 3 hoogtes en zetten het in op plekken waar de vogeloverlast zo onzichtbaar mogelijk moet worden geweerd. Dakranden, reclameborden, raamdorpels, kleine uitwendige ornamenten en ook kan het bij milde overlast op balkonbalustrades worden aangebracht zodat de vogels hier niet meer kunnen landen, het is in de meeste gevallen bij milde overlast de oplossing vogel vogeloverlast zonder dat dit teveel opvalt! 

D&P Draadsysteem type 3

Draadsysteem type 3 wordt voornamelijk ingezet tegen meeuwen om op dezelfde manier de vogels tegen te houden als type 1 en 2, alleen dan met hogere draden zodat ook meeuwen hier niet voorbij kunnen komen en dus niet meer overlast meer kunnen veroorzaken! 

Dit type vogelwering wordt toegepast op dakranden, vensterbanken en kozijnen en kan worden toegepast bij overlast van alle soorten gevogelte van klein tot zeer groot. Speciaal gemaakt voor buizen, pijpen en nokpannen gebruikt D&P een speciale bevestigingsmaterialen voor de houders/basisvoeten. De draadsystemen zijn van alle beschikbare vogelwering op de markt het minst zichtbaar en geven dus het minste afbreuk op de uitstraling van uw bedrijfspand, gebouw, woning, object, waar u het dan wilt laten plaatsen.

Heeft u vogeloverlast of wilt u deze voorkomen en wilt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvende inspectie of offerte voor het installeren van een draadsysteem? Vult u het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer