D&P
Gevelonderhoud

Wilt u meer informatie, wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende inspectie of wilt u een vrijblijvende offerte m.b.t. uitvoering van bepaalde werkzaamheden ontvangen? Vult u dan ons contactformulier in.

meer informatie

D&P Dakvoetprofiel

 

Met de D&P vogelwerende dakvoetprofielen wordt het dak aan de onderzijde afgewerkt en de openingen tussen dak en dakgoot volledig dichtgemaakt! Hierdoor zal de vogeloverlast in de spouwgaten direct zijn opgelost maar ook het kapotpikken van de isolatielaag die zich onder de dakpannen bevind stop hiermee direct! Dit systeem is zeer effectief tegen alle soorten vogels maar wordt in de praktijk tegen overlast van duiven, kauwen, kraaien en mussen geplaatst. Het dakvoetprofiel wordt op de onderste panlat van het dak gemonteerd met RvS schroeven waardoor dit systeem ook nog eens snel kan worden geplaatst! 

Heeft u vogeloverlast of wilt u deze voorkomen en wilt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvende inspectie of offerte voor het installeren van dakvoetprofielen? Vult u het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden!  

 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer