Poly-NET Gootdrains®

D&P maakt gebruik van de Poly-NET Gootdrain® om de dakgoot volledig vrij te houden van blad en viezigheid, de bladeren die op de
POLY-NET Gootdrain® vallen kunnen opdrogen en waaien uiteindelijk weg. Ook wordt dit systeem gebruikt in bepaalde situaties om bijvoorbeeld kauwtjes of duiven uit de dakgoot te houden. Het systeem wordt op locatie op maat gesneden en vastgelegd in de betreffende dakgoot zodat er een barriere ontstaat waar vogels niet meer langs kunnen komen. 

De POLY-NET Gootdrain® is vervaardigd uit zwart gekleurd polyethyleen (HDPE). Deze HDPE is een combinatie van nieuwe en hergebruikte grondstoffen. POLY-NET Gootdrain® is recyclebaar en milieuvriendelijk. Door de zwarte inkleuring is Gootdrain UV-bestendig en duurzaam.

Wilt een offerte voor het plaatsen van gootdrainen of wilt u een gootdrain laten plaatsen? Vult u het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer