Glazenwasserij

D&P Gevelonderhoud verzorgt voor verschillende organisaties, instanties en VvE beheer binnen de regio Zuid-Holland de periodieke glasbewassing. We werken voornamelijk met het tukkerpole®systeem, dat het mogelijk maakt vanaf de grond tot 13,5 meter hoog glas te bewassen met een streeploos resultaat. Dankzij het Tukkerpole®systeem en de inzet van hoogwerkers kunnen wij elk pand, groot of klein het glas, de omlijsting en het kozijnwerk efficiënt en effectief reinigen.

De uitstraling van het bedrijfspand is het visitekaartje van de betreffende organisatie, instantie, bedrijf, kantoorcomplex, pand of object. Een goede reden om de periodieke glasbewassing toe te vertrouwen aan D&P Gevelonderhoud. Wij hebben jaren ervaring met het reinigen van glas, omlijsting en kozijnen, daardoor hebben wij voor elk gebouw of object een passende oplossing.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent glasbewassing van uw bedrijfspand, gebouw of complex? Vult u het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wijn tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden!

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer