D&P Objectreiniging

Met onze hogedrukreinigingsunits verwijderen we allerlei soorten vervuiling zoals vogelpoep, algen, mos, kauwgum, olie, vet, remsporen en natuurlijk ook normale vervuiling van bijna alle bedenkbaren ondergronden zoals de intrede van bedrijfspand of complex, openbare gemeentelijke bruggen, VvE parkeerplaatsen en particuliere terrassen. D&P reinigt de ondergrond met speciale reinigingsapparatuur en instellingen aangepast aan de situatie en ondergrond. 

De wateraanvoer in de speciale reiniger wordt verwarmd tot een maximum van 95 graden en hiermee wordt de verontreiniging op de ondergrond losgeweekt en verwijderd door de 3 roterende lansen in de terrasreiniger, een voordeel van het gebruik van deze techniek is dat er totaal geen opspattend water of vuil is, in tegenstelling tot de normale manier van stoom reinigen met een enkele lans.

Wilt u iets laten reinigen of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het reinigen van een bepaalde ondergrond? Vult u dan het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer