D&P Graffiti verwijdering

Graffiti, kunst voor de één, een doorn in het oog voor de ander. Graffiti verwijderen is binnen gevelonderhoud een vak apart. De graffiti zit vaak over een groot oppervlak en de verf is doorgedrongen in het materiaal van de buitengevel. Wij hebben jaren lange ervaring in het verwijderen van graffiti en weten alles af van ondergronden en de beste methodes om de vervuiling er weer af te krijgen. In alle gevallen is het het beste om de graffiti zo snel mogelijk van uw gevel te halen. Soms zijn meerdere schoonmaakbeurten of schoonmaakmethodes nodig om de graffiti weer van de muren te krijgen.

Wilt u niet het hele verhaal lezen maar direct to the point en een offerte aanvragen? Klik dan op de blauwe button hieronder, vul het offerteformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Direct offerte aanvragen

Ook kunnen we direct een anti-graffitilaag aanbrengen zodat er in de toekomst niet zo veel zwaar materiaal hoeft worden gebruikt om de graffiti opnieuw te verwijderen als deze weer op dezelfde locatie wordt opgespoten. Zo gaat de gevelreiniging de volgende keer een stuk makkelijker en is er minder kans op vervolgschade. Ook wanneer je niet met graffiti te maken hebt, kunnen we een anti-graffiticoating aanbrengen, wij werken voornamelijk met de mileuvriendelijke variant B-wax maar er zijn meerdere mogelijkheden voorhanden. Vuilafstotend, vochtwerend, onderhoudsvriendelijk en duurzaam beschermend. Hieronder een voorbeeld van het verwijderen van graffiti op verschillende manieren: 

Stoom cleaning CQ Thermisch reinigen met Graffiti verwijderaar

Stoom cleaning is de meest eenvoudige en meest gebruikte manier van graffitiverwijdering. Het warme water lost de graffiti op, en door de druk wordt het vuil van de gevel afgespoten. Hierbij gebruiken we hoge druk tot 250 bar en wordt de watertemperatuur ingesteld op 110 graden Celsius. Ook wordt er vaak in combinatie met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel gewerkt, dit om met zo laag mogelijke waterdruk te werken, om zo het gevelmateriaal zoveel mogelijk te sparen.

Zandstralen

Er wordt er voor zandstralen gekozen als de graffiti al lange tijd aanwezig is en al diep in de bakstenen ondergrond is ingetrokken. Deze graffiti kan dan niet meer goed worden verwijderd met stoom cleaning. Het zandstralen gebeurt onder lage druk, en verwijderd het toplaagje van de steen, zodat de steen er als nieuw uit komt te zien.

Graffitiverwijderaar Topper

Voor het verwijderen van graffiti op bijvoorbeeld plastic, trespa beplating, glas of ijzer wordt een krachtig reinigingsmiddel gebruikt, genaamd Topper, deze graffitiremover wordt aangebracht op de opgespoten graffiti, heeft 2 a 4 minuten inwerktijd nodig, om de graffiti los te weken van de ondergrond, en verwijderd de opgespoten graffiti zonder de ondergrond aan te tasten,  zonder verdere gebruik van externe waterkracht of zandstraalmachines.

Schilderen

Is de graffiti opgespoten op het geschilderde gedeelte van de gevel, de beplating of op een los object, en de graffiti is niet meer te verwijderen d.m.v. graffitiremover Topper, dan wordt er voor gekozen het gedeelde te schilderen. Wij zoeken zorgvuldig naar de juiste kleur. Bij een inspectie vooraf wordt er een kleursample genomen van de ondergrond en laten we deze observeren door een specialistisch schilderbedrijf. Op deze manier wordt altijd de juiste kleur gekozen..

D&P Gevelonderhoud kan dit zowel op projectbasis als op contractbasis verzorgen. Wanneer er wordt gekozen dit op contractbasis te laten uitvoeren, garanderen wij de representatieve uitstraling van het beoogde object. Bij constatering/ melding van nieuwe opgespoten graffiti wordt deze binnen 48 uur verwijderd.

D&P Gevelonderhoud heeft een speciale graffiti meldingsafdeling zodat contracthouders de opgespoten graffiti eenvoudig en supersnel kunnen melden. Via deze link kunnen contracthouders de melding doorgeven: Melding opgespoten graffiti.

Wilt u direct een graffiti laten verwijderen of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het verwijderen van graffiti? Vult u dan het offerte formulier in onder de blauwe button Contact en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer