Dakgootreiniging

D&P Gevelonderhoud rekent € 5,- euro voor het reinigen van een strekkende meter dakgoot, deze actieprijs is incl. btw, voorrijkosten en de afvoer van het vuil en is geldig in de gehele regio Zuid-Holland. Deze prijs per meter is geldig tot een maximale goothoogte van 7,5 meter en een lengte/ minimale afname vanaf 12 strekkende meter. Vanaf 120 strekkende meter dakgootreiniging geldt er een speciale actieprijs van € 4,50 per strekkende meter en vanaf 250 meter zijn de indicatieprijzen op aanvraag, deze opdrachten worden doorgaans eerst uitvoerig met de opdrachtgever of contactpersoon geëvalueerd en op basis daarvan wordt er een meterprijs bepaald.

Wilt u niet het hele verhaal lezen maar direct to the point en een offerte aanvragen? Klik dan op de blauwe button hieronder, vul het offerteformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!

Direct offerte aanvragen

Met het periodiek laten schoonmaken van de dakgoten vermindert u de kans op deze verstoppingen en bespaart u zich daarmee meestal vervelende lekkages en onnodige extra kosten. In sommige gevallen is dit minstens één of twee keer per jaar nodig als de blaadjes uit de bomen zijn gevallen maar in de meeste gevallen hoeft er maar eens in de 3 á 4 jaar dakgootreiniging worden uitgevoerd echt afhankelijk van de situatie! 

Wij gebruiken ladders om de dakgoten te bereiken en te reinigen. Wanneer wij de dakgoten of een gedeelte daarvan, niet kunnen bereiken met de ladders zijn de bovengenoemde prijzen niet geldig. In dat geval zijn de prijzen op aanvraag.

De werkzaamheden “Dakgootreiniging” omvatten:

  • het uitscheppen, uitvegen en strak navegen van de dakgoten.
  • het verwijderen van aangekoekt vuil zoals mos en verharde modder.
  • het reinigen van rooster en afvoeren.
  • (extra) het eventueel plaatsen van bolroosters in de afvoerkanalen.
  • het afvoeren van het vuil naar een erkende vuilstortplaats als er geen GFT bak aanwezig is.

Wij zijn in de regio Zuid-Holland voor verschillende woningbouwverenigingen en voor vele VvE beheren het uitvoerende bedrijf die het reinigen van de dakgoten voor zijn rekening neemt, dit betreft vaak honderden strekkende meters of meerdere kilometers aan dakgoot per jaar die worden gereinigd en hierdoor zijn we alles wel een keer tegengekomen en weten we hiermee om te gaan. We weten dus ook hoe we dit soort projecten in goede banen moeten lijden om de bewoners zo veel mogelijk overlast hiervan te besparen tegen maximale schoonmaakkracht. D&P is trots dit te mogen verzorgen voor deze partijen en elk jaar komen hier natuurlijk opdrachtgevers bij. Grote projecten met tien kilometer en meer of gewoon maar 1 woning? D&P staat voor u klaar! 

Wilt u dakgootreiniging laten uitvoeren of wilt een offerte voor het reinigen van de dakgoten? Vult u het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer