Anti Graffiti coating

D&P Gevelonderhoud werkt voornamelijk met 1 soort coatingsysteem genaamd B-wax, deze coating is volledig biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. Bovendien is deze coating voor 90% transparant, dus bijna niet te zien op de ondergrond waar deze is aangebracht.

Anti-graffiticoating wordt voornamelijk op buitengevels en objecten aangebracht die vaker dan normaal ondergeklad worden met graffiti. Door een anti-graffiticoating op te laten brengen, wordt er onherstelbare beschadigingen aan het betreffende materiaal voorkomen. De graffiti die vervolgens weer opgespoten wordt is veel minder schadelijk (beschadigingen) voor de betreffende ondergrond dan zonder coating. De coating vormt als het ware een veilig transparant laagje tussen de ondergrond en opgespoten graffiti.


Wilt u meer info of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het aanbrengen van een anti-graffiti coating, vult u dan het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden!

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer