Voegrenovatie

Voegwerk wordt na verloop van tijd steeds slechter door invloed van weer en milieu. Vaak zijn zure regen en alg aangroei de grote boosdoeners. Deze zorgen ervoor dat het voegwerk zacht wordt en steeds verder erodeerd. Esthetisch gezien niet erg fraai maar erger is dat er ook vochtproblemen kunnen ontstaan.

Om dit te voorkomen kan het dus zijn dat uw voegwerk vervangen moet worden. Dit wordt gecombineerd met het vervangen van de kapotte bakstenen. Eerst moet het oude (slechte) voegwerk op vakkundige wijze worden verwijderd, gebeurt dit niet op de juiste manier dan ligt het nieuwe voegwerk er binnen afzienbare tijd weer uit. Hierna wordt de gevel licht gereinigd om al het stof, gruis en alg aangroei goed te verwijderen en kapotte of gescheurde bakstenen worden verwijderd en vervangen voor nieuwe stenen. Vervolgens wordt er een nieuwe voeg aangebracht.

D&P Gevelonderhoud voert altijd eerst een vrijblijvende inspectie uit bij het betrokken object om zo in kaart te brengen wat er precies moet gebeuren om de originele waardes terug te halen, hierna kan er een gerichte offerte worden opgemaakt.

Wilt u meer informatie, een afspraak voor een vrijblijvende inspectie of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het renoveren van oud voegwerk? Vult u dan het offerte formulier in onder de blauwe button hieronder en dan nemen we z.s.m. contact met u op! Ook zijn wij natuurlijk tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar! 

 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer