Reinigen van Gevelbeplating

Beton of gevelbeplating laten reinigen? Is het beton of de beplating van uw bedrijfspand, gebouw of complex aan een schoonmaakbeurt toe? Wij hebben alle technieken in huis om deze ondergronden weer schoon te krijgen. 

Het merendeel van de gebouwen en bedrijfspanden zijn uitgerust met gevelbeplating of betonnen randen. Helaas raken deze onderdelen in de loop der jaren vervuild door alg-groei en atmosferische invloeden en moeten deze worden onderhouden.
D&P gebruikt verschillende methodes om deze beplating/ betonranden weer volledig in originele (schone) staat te brengen, samen zijn ze toepasbaar op elke soort gevelbeplating of betonwerk. Na een grondige inspectie van de beplating/ betonranden en omgeving wordt er bepaald welke basistechniek er het beste toepasbaar is tegen welk resultaat. 

Heet water reinigen CQ Technisch reinigen oftewel Stoom reinigen

Heet water reinigen is de meest gebruikte manier van reinigen van de gevelsystemen, beplating en betonranden. Deze methode verwijderd het meeste vuil van de ondergrond, het warme/hete water weekt de vervuiling namelijk los en door de druk wordt het vuil verder van de gevelbeplating of betonranden afgespoten. Hierbij gebruiken we variërende druk tot 110 BAR en stellen we de watertemperatuur in tussen de 10 tot 90 graden. Voor bijvoorbeeld aluminium ventilatiekanalen wordt er een extra (speciale) reiniger ingezet om deze volledig schoon te krijgen.

Wilt u meer info, of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het reinigen van gevelbeplating? Vult u dan het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer