Impregneren (hydrofoberen)

Na het reinigen van een bakstenen buitengevel is het vaak raadzaam om de buitengevel te impregneren. (ook wel hydrofoberen genoemd) Hierdoor blijft de buitengevel droger en schoner. U beschermt de buitengevel hiermee langdurig tegen vuilaanslag, doorslaand vocht, schimmel en algenvorming.

D&P Gevelonderhoud impregneert (hydrofobeerd) uw buitengevel of ondergrond met producten van Chemtec Chemicals (Prochemko) die volledig transparant en waterafstotend zijn, maar daarnaast ook blijven ademen. Deze middelen zijn speciaal ontwikkeld tegen vochtdoorslag door buitengevels en voorkomen vochtschade, schimmelvorming, mos groei en andere vormen van erosie.

De buitengevel of ondergrond zal dan geen water meer opnemen, hierdoor heeft vuil dat in het water zit dus ook geen kans om zich te hechten. Het spoelt met het water mee de buitengevel of ondergrond af. Omdat de buitengevel of ondergrond droog blijft, zal deze een grotere isolerende werking hebben zonder dat de ventilerende werking verloren gaat. Dit vaak gepaard met een aanzienlijke energiebesparing.

Wilt u meer info of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent het impregneren? Vult u dan het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragen en we nemen dan z.s.m. contact met u op. Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden!

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer