Gevelrenovatie

Bij het renoveren van buitengevels spelen verschillende zaken een belangrijke rol, zoals de soort buitengevel en ondergrond, het type vervuiling en de mate hiervan, de conditie van het eventuele voegwerk en bakstenen, de eventuele soort voeg, de lokale wetgeving omtrent gevelreiniging en onderhoud en de specifieke wensen van de opdrachtgever. Kortom: elke buitengevel is weer anders en vereist een eigen aanpak voor wat betreft renovatie en onderhoud.

D&P Gevelonderhoud voert altijd eerst een vrijblijvende inspectie uit bij het betrokken object om zo in kaart te brengen wat in eerste instantie de wensen zijn van de opdrachtgever en wat er precies moet gebeuren om de originele waardes terug te halen, met deze gecombineerde gegevens kan er advies en een gerichte offerte worden opgemaakt.

Wilt u meer informatie, wilt u een afspraak voor een vrijblijvende inspectie of wilt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden omtrent gevelrenovatie? Vult u dan het offerte formulier in onder de blauwe button Offerte aanvragenen we nemen z.s.m. contact met u op! Natuurlijk zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch te bereiken om al uw vragen te beantwoorden! 

Bel ons

 

Offerte aanvragen

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud renoveert alle soorten buitengevels en brengt deze weer in originele staat...

meer informatie
Vogelweringsystemen

Vogelweringsystemen

D&P Gevelonderhoud is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in veel verschillende sectoren...

meer informatie
Overige diensten

Overige diensten

D&P Gevelonderhoud verzorgt de glazenwasserij voor tientallen VVE's, reinigt dakgoten, verwijderd graffiti...

meer informatie
Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Project voor van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement.

Voor een VvE beheerder de lift huisjes op het dak van de Burgemeester Keijzerlaan 3 t/m 241 volledig vogelproof opgeleverd...

Lees meer